Пејачот Драган Темелковски популарен кај девојките

By

Драган Темелковски, македонскиот пејач, полека ја освојува македонската публика. Популарен меѓу фановите како Џони, постојано има настапи, на кој особено му доаѓаат девојките.

Пејачот речиси на секоја забава знае да направи вистинска журка, па многумина го нарекуваат, „мајстор на ноќите забави“. На социјалните мрежи се кружат муабети дека бил магнет за девојките.

 

Ќе ви се допадне