(Видео) Кинез со сатар брка маж низ „Лептокарија“

By

Видео на кое двајца двајца Азијанти, момче и девојка, бркаат со сатар маж низ трговскиот центар „Лептокарија“ денес се споделува на „Фејсбук“. Според пишувањата на социјалните мрежи, мажот што го бркаат, наводно не сакал да ја плати сметката оти била преголема.

Во брканицата, мажот и жената трчаат низ уличките на трговскиот центар, замавнуваат со сатарот кон него и фрлаат картонски кутии полни со ѓубре во негов правец.

ВИДЕО: Маж и жена со сатар во рацете, бркаат момче низ Лептокарија

ВИДЕО: Маж и жена со сатар во рацете, бркаат момче низ Лептокарија

Posted by Press24 Fun on Среда, 17 јули 2019

 

https://www.facebook.com/dinoavr/videos/2540788892640727/

Ќе ви се допадне