(ВИДЕО) Путин во теретана

By

Не тајна дека рускиот претседател Владимир Путин се грижи за своето тело. Тој е еден од ретките политчари кои внимава на тонусот на мускулите и има атлетско тело. Путин со години наназат вежба и слободното време го минува во теретана.

Освен вежбањето, пасија на претседателот е и риболовот, па медиумите често објавуваат фотографии и од ова.

Гледајте го видеото

Ќе ви се допадне