Американец се жали дека имал голем пенис па не му го собирал во кондом

39-годишниот Мет, кој има пенис од 29 сантиметри кога е целосно во ерекција, рече дека не можел да одржува сериозна врска поради неговиот голем пенис. Да се ​​биде надарен привлекува внимание, но не и љубов, објаснил тој.

Тој рече дека повеќето луѓе го сакаат само за една вечер само за да видат како е да се биде вклучен во нешто толку големо.

„Секое внимание што го добивам е поради мојата големина, и освен ако не е од вистинската личност, обично не сум заинтересиран“, рече тој.

Кога станува збор за кратките сексуални средби, тој вели дека му е тешко да носи кондоми околу огромниот пенис бидејќи тие често се премали. Тој се пожалил и на вртоглавица кога се обидел да користи ваков вид заштита. Мет верува дека неговите проблеми станале толку сериозни што со задоволство би отишол на операција и би се одлучил за нешто попросечно.

„Секогаш се прашував дали би била добра идеја да го намалам“, изјавил Мет.

За време на документарецот на Канал 4, Мет се сретнал со лекар за да види кои се неговите опции, а докторот му рекол дека дури и губењето на една педа може да го му промени животот. На крајот се решил да не ја изврши операцијата за намалување бидејќи бил загрижен колку ќе биде тешка процедурата.

Во документарниот филм My Huge Cock други момци со големи пениси се жалеа на нивните искуства низ годините. Некои добро заработувале поради големината на пенисот, но на други им предизвикува само главоболки.

Еден човек по име Џо, кој има пенис од 25 сантиметри, рече дека еднаш не се вработил затоа што интервјуистите мислеле дека има ерекција за време на состанокот. Тој рече дека морал да носи специјална долна облека за да остане сè на своето место.

„Мерењата се погрешни. Подебел е од мојата подлактница“, рече тој.

Scroll to Top