Бил Гејтс во друштво на внуката и ќерка си: Откако станав дедо поинаку го гледам светот

Милијардерот Бил Гејтс (67) на Инстаграм објави фотографија со внуката и ќерката.

„Тоа што станав дедо ми даде сосема нов објектив низ кој го гледам светот. Ме мотивира да се погрижам мојата внука и сите наши внуки да наследат подобар свет од оној во кој дошле“, рече милијардерот додека ѝ читаше книга.

За потсетување, Гејтс во април во март стана дедо, кога ја доби првата внука.

Scroll to Top