„Нешто слатко“ ќе има премиера во Битола

Словенечкиот филм „Нешто слатко“ во режија на Тим Водопивец, во кој главните улоги ги имаат македонските актери Сашко Коцев и Јелена Јованова Периќ, ќе има премиера во Битола.

Филмот скопската премиера ја имаше на 6-ти мај во Синеплекс. Романтичната комедија до сега ја имаат видено повеќе од 3000 гледачи, информираат од „Процес К продукција“.

„Нешто слатко“ на 27 -ми мај премиерно ќе ја го погледне битолската публика во 3D Кино Битола.

Scroll to Top