Почина Горан Ѓошев, лекар кој се грижеше за младите фудбалери во Академијата на ФФМ

Денеска почина Горан Ѓошев, вработен во Фудбалската Федерација на Македонија, како медицинско лице задолжено за грижата на младите фудбалери во Академијата на ФФМ.

Ѓошев беше дел од генерации македонски фудбалери, како техничко медицинско лице водејќи грижа за здравјето на голем број млади фудбалери кои минувале низ академиите на фудбалската федерација.

Сведок беше на голем број успеси на младите селекции, останувајќи долги години верен на Фудбалската федерација

Scroll to Top