Португалија мотивира наталитет со Европско првенство 2024

На 9 месеци до почетокот на Евро 2024 во Германија, Португалците сакаат да го мотивираат наталитетот со тоа што секој кој ќе добие бебе во периодот околу Европското првенство, ќе добие еден месец платено родителско отсуство.

Scroll to Top