Роденденска журка со Дац и Александар на зелениот покрив на ГТЦ: Со љубов за Скопје

„Со љубов за Скопје“ е насловен концертот на Дац и Александар кој го имаат за скопјани. Концертот ќе биде подарок од Дац и Александар за како што велат Градскиот Трговски Центар Скопје.

Забавата е најавена за на 29-ти септември, со почеток во 20 часот и 30 минути со евергрини и дружење со хитовите на сите генерации.

„Уште од периодот на корона пандемијата ни пишувавте да направиме една голема забава каде што може да дојдете сите. И конечно дојде мигот за една голема дружба со нас – на отворено. „Со љубов за Скопје” – подарок од Дац и Александар и Градскиот Трговски Центар Скопје – за сите вас. Повод е роденденот кој го слави ова наше музичко дуо, 4 години заедно со вас“, напишаа Дац и Александар.

Концертот ќе биде на зелениот покрив на Г.Т.Ц. Скопје, влезот е слободен за сите.

Scroll to Top