Руска манекенка починала за време на оргија

Трисет и седум годишната руската манекенка Евгенија Смирнова паднала од тераса на осми спрат, висока 25 метри во одморалиштето Патонг на островот Пукет. Тајландската полиција се сомнева дека руската манекенка била турната.

Доказите укажуваат на вакво црно сценарио. Истражителите пронашле куп коса во нејзината рака. Атрактивната бринета при падот ја скршила ногата и се здобила со фатални повреди на главата. Локалните власти вршат форензичка анализа на примерок од коса за да утврдат кого Смирнова кубела додека паѓала.

Тројца странци се уапсени и обвинети за поседување наркотици со намера да ги користат, и кои биле поврзани со смртта на Русинката.Тие одбиле да соработуваат со полицијата, што довело до апсење.
		
		
			
Scroll to Top