Шехерзад славеше роденден: Домашна журка за популарната турска актерка

Познатата турска актерка Бергузар Корел, позната по улогата на Шехерзада го прослави 40. роденден.

Таа преку фотографии на социјалните мрежи сподели дел од роденденската прослава на која блиски пријатели и роднини и подготвиле изнендаување.

Бергузар е во среќен брак 12 години, со постариот колега Халит Ергенч, познат по улогата на Онур, но и Сулејман Величествениот.

„Кога се запознавме, Халит беше 7, а јас 18 години помлада од моите сегашни години. Колку години мислите дека имам?“, напишала Бергузар под објавата.