Струмичанката Ангела Котуровиќ испадна од „Ѕвездите на Гранд“, а важеше за фаворит

Струмичанката Ангела Котуровиќ не помина во следната фаза од шоуто „Ѕвездите на Гранд“ иако ги воодушеви членовите на стручното жири и доби пофални зборови.

Ангела ги пееше песните „Круна“ и „Радио свира за нас“.

„Ти, драга моја, ти не си лоша, само треба малку да си го скротиш гласот. И на двете ви посакувам среќа во бараж“, рече Цеца.

„Ангела, ти беше добра, имам само една замерка. Не знам дали е од страв, ама ти некаде ми беше малку ниска. Имаш добра песна и се бориш во баражот“, рече Марија.