(Видео) Деветгодишно дете му соши кошула на својот татко на натпревар за шиење

Деветгодишнио дете од Масачусетс му сошило кошула на својот татко на натпревар за шишење. Малиот Сем го изненадил татко му Арон, кој се пофалил на „Тик ток“. Видеото станало популарно и е видено преку 13,7 милиони пати. Сем признал дека имал мала помош, но тој завршил најголем дел од работата.

„Ова е преслатко. Браво, навистина знае што прави. Па ова е подобро од тоа што би го направила јас, професионалка. Какво прекрасно дете, повеќе деца треба да се угледаат на него“, биле само некои од коментарите.

@daddyfiles Sam made me a shirt! Wow. #sewing #sewingtiktok #samsewgood #boyswhosew #parenting #raisingboys ♬ original sound – Aaron

Scroll to Top