(Видео) Ѓоковиќ му подари 100 евра на дете кое му ја најде платежната картичка

Новак Ѓоковиќ му подар 100 евра на дете кое му ја пронајде платежната картичка. На натпреварот на Црвена Ѕвезда против Валенсија, тенисерот се сликаше со фановите и делеше автограми, а на едно од децата му даде 100 евра.

„Момчето на кое му даде 100 евра му ја пронајде платежната картичка. Обезбедувањето во салата дозволи на групата да дојде до паркетот и да му ја врати. Ѓоковиќ се израдува и го поздрави, па во знак на благодарност му подари 100 евра“, објави еден од новинарите.

Scroll to Top