(Видео) Италијански музичари изненадија 85 годишна баба на улица која ги чувала од деца, па ѝ ја испејаа песната „Те сакам“

Популарната италијанската група Еsteriorebrothers ја изненадија 85 годишната баба Роса, за која велат дека ги знаела и чувала уште од деца. Ја дочекаа во една од уличките во Италија во близина на нејзиниот дом, па ѝ ја испејаа песната Ti amo, „Те сакам“.

„Не знае уште од мали деца. Нејзиното име е Роса“, рекоа момците од групата.

Scroll to Top