(Видео) Лав нападна артист во циркус па го спаси сопругата

Лав го нападна познатиот руски артист Алексеј Макаренка за време на претставата во циркус на која присуствуваа голем број на деца со родители. Брзо реагираше неговата партнерка и сопруга Олга Борисова, која го скроти лавот. Драмата се случи во циркусот во Сочи по крајбрежјето на Црно море.

Двата мажјаци почнаа да се борат, па кга Макаренко се обиде да ги раздвои, трет го бутна на земја.

Scroll to Top