(Видео) Цеца ги крена на нозе Белграѓани во градски автобус

Граѓаните во Белград додека се возат во градски автобус пеат како во хор и се веселат на песна од Цеца. За да им биде позабавно патувањето, млади и стари со песна уживаат во возењето низ градскиот метеж.

„Вака изгледа кога патници во јавен автобус во Белград одлучиле да направат журка“.

„Браво мадино, пејте, песната да ве прати секаде. Разбудете ги и овие старите затоа што животот е еден и многу краток“, „Кој пее зло не мисли, изреката е стара“, „Секоја чест, деца драги. Така и треба, само славење и веселба. Животот е еден и краток да го трошиме на глупости, но доцна сваќаме“ се дел од коментарите под видеото.

Scroll to Top