(Видео) Жена дави девојка среде улица во Белград

На социјалните мрежи се појави видео од Белград на расправија помеѓу сопственичка на кафеана и ученичка од блиското училиште.

На почетокот на видеото се гледа девојка како седи на скалите пред шанкот, чија сопственичка потоа приоѓа со кофа полна со вода и ја полева врз неа, па ја фаќа за врат девојката.

Однесувањето на повозрасната жена наиде на осуда во јавноста. „Постара жена да не се однесува така“, „Ужас!“, „Срамно однесување, има ли деца?“, се само дел од коментарите.

Scroll to Top