(Видео) Журката до три сабајле на коктелот после Бубамара: во еден глас ечеше „Лихнида кајче веслаше“  

Ранко Петровиќ објави видео од журката по повод успешно завршена „Златна бубамара на популарноста“.

На журката имало коктел, а присутните во еден глас ја пеат познатата народна песна „Лихнида кајче веслаше“.

„Вчера беше преубаво. Така е секогаш за време на подготовките, пробите, за време на настанот и се разбира на коктелот после Бубамара. Вака си пеевме во 3 саат по полноќ, напиша Ранко на Фејсбук.