(Видео) Снимка со кученце ќе ви го разубави денот-неговата нова вештина го насмеа интернетот

Видео од кученце кое совладува нова вештина целосно ги расположи и насмеа луѓето на интернет.

На видеото се гледа кученце како стои на врвот на скалите со сад во устата.

@victorinks

#duet cu @#Melle Rooper staffieamour #melle

♬ son original – #Melle Rooper #staffie#amour

Потоа почнува да се спушта по скалите со садот, изгледајќи како да лизга.

Дури и да било уплашено кученцето, тоа никој не би го забележал поради интересната сцена. Се додека не се исплаши од садот, на крајот од видеото.

Но, кој може да го обвини? Садот многу гласно тропкаше на скалите. Во коментарите луѓето го изразија својот ентузијазам за кученцето и многумина напишаа колку е сладко.

Scroll to Top