(Видео) Масовна тепачка на кошаркарски натпревар

Во завршницата од кошаркарскиот натпревар во НЦАА лицата во Америка, меѓу Казнас Стејт и Казнас, се случи масовна тепачка меѓу играчите на двата тима.

На неколку секунди пред крајот, играчот Силвиоа Де Соуса, го спречи противничкиот кошаркар ДеХуан Гордон да забие. Откако беше изблокиран, Гордон падна на паркетот, а Де Соуса продолжи со провокациите па настана општ хаос на теренот.

Scroll to Top