Џинс сукњите од 90-тите се тренд оваа пролет

Долгите тексас сукњи кои беа актуелни во 90-тите, повтроно се во тренд оваа пролет. Ако во плакарот ги чувате тексас скуњите од вашите мајки или тетки сега е време да ги побарате и да ги облечете, бидејќи така ќе изгледате шик.

Модната временска машина ги враќа џинс скуњите повторно во мода. Може да ги искомбинирате со кошула, маица или пак џемпер. Џинсот може да биде во боја која ви е омилена, а во стилот имате тотална слобода. Посебен акцент ставете на моделите со миди должина и висок струк, во кои ќе бидете топ модерни оваа пролет.

Scroll to Top