Фустани што ќе бидат во тренд ова лето

Пред нас е летната сезона, а со тоа начинот на облекување треба да се приспособува на потенки материјали и што поудобни модели.

Ова лето фокусот е на фустаните со шлиц, кои доаѓаат со детали како тенки прерамки, а често се ставаат на неочекувани места. Потемните верзии на овој модел се апсолутен хит, но сепак модните стилисти препорачуваат светли бои, кои се сосема соодветни за оваа сезона.

Страничните кроеви во повеќето случаи се суптилни и не премногу наметливи, па овој тренд е совршен за секого, без разлика на возраста и обликот на телото.

 
		
		
			
Scroll to Top