Модни комбинации со апостолки за ова лето

Ако не можете да го замислите летото без флип-апостолки, имаме предлози како да ги стилизирате на вистински начин. Првата асоцијација со летото е морето, но и можноста конечно да прошетате во сандали, лелеави здолништа, свилени фустани.

Иако апостолките не се првиот избор за лето во градот, тие дефинитивно се обувки што комбинираат удобност и дизајнерски момент. Инспирација за апостолки и фустани, апостолки и здолниште и атрактивна маичка.

Scroll to Top