Познатиот бренд „Прада“ продава искинати гаќи за 600 евра

Познатата модна куќа „Прада“ лансираше нова модна колекција на долна облека. Машки гаќи, за 600 евра и тоа не какви било, туку искинати.

Многумина ја критикуваа оваа креација и се прашуваа дали има ограничувања кога станува збор за дизајнот.

Инаку, моделот на овие панталони доаѓа во две бои, целосно бела и сива.

Модата како мода одамна стана досадна и престана да пренесува какво било значење.

 

Scroll to Top