(Видео) Инфлуенсерка покажа како да направите фризура за 60 секунди

Инфлуенсерката Лејни Мари сподели видео во кое покажа како се прават ефективни фризури за помалку од една минута. Во видеото погледнете како за 60 секунди може да добие необичен и впечатлив изглед.

Нејзините фризури се во исто време едноставни и изгледаат како дело на фризер, а се одличен избор за секоја пригода.

 

Scroll to Top