2 cellos

(Видео) Грмотевици во ноќта, „Ту челос“ растури на сцената

Кога Стјепан Хаусер легна на сцената и ја свиреше најпопуларната песна од AC/DC, „Грмотевици“, канонада од „молоњи“ светкаа во салата „Борис Трајковски“. „Ту челос“ вчера …

(Видео) Грмотевици во ноќта, „Ту челос“ растури на сцената Прочитај повеќе »

Scroll to Top