(ВИДЕО) 2CELLOS го преработија најголемиот летен хит „Despacito“

2CELLOS го преработија најголемиот хит во 2017, песната „Despacito“, а во само неколку часа по објавата, видеото стана вирален хит. Дечките се познати по тоа …

(ВИДЕО) 2CELLOS го преработија најголемиот летен хит „Despacito“ Прочитај повеќе »