3000

Од вселената во Сибир стигнаа резерви за супер дијаманти за наредните 3.000 години

Пред 35 милиони години астероид со пречник од 7 километри паднал на северот на Сибир. Зад себе оставил дупка со пречник од 100 километри и …

Од вселената во Сибир стигнаа резерви за супер дијаманти за наредните 3.000 години Прочитај повеќе »

Амиџиќ ѝ даде 3.000 динари на Пријовиќ за изведбата во неговата емисија

Првата емисија од новата сезона на „Амиџи шоу“ ветува вистински спектакл на малите екрани. Огнен Амиџиќ вечерва и официјално почнува со новата 10. сезона, а …

Амиџиќ ѝ даде 3.000 динари на Пријовиќ за изведбата во неговата емисија Прочитај повеќе »

Scroll to Top