(Видео) Го срушија рекордот, засадија 350 милиони стебла за еден ден

Етиопјаните го сршија светскиот рекорд во садење дрва. Тие за еден ден засадија повеќе од 350 милиони стебла. Проектот за масовно садување дрва, го предводеше …

(Видео) Го срушија рекордот, засадија 350 милиони стебла за еден ден Прочитај повеќе »