Бред Пит ќе открие како е вистински да се живее и работи во вселената

Актерот Бред Пит по улогата на вселенски патник во неговиот последен филм „Ад Астра“, ќе има можност да разговара со вистински астронаут од Меѓународната вселенска …

Бред Пит ќе открие како е вистински да се живее и работи во вселената Прочитај повеќе »