(Видео) Адам Атлета во Занзибар ја побара за жена Кристина, фитнес-парот отвори шампањ на зајдисонце

Персоналниот тренер Адам Глигороски или попознат како Адам Атлета ја побара за жена неговата девојка Кристина Неделковска. Запросувањето било за време на туристичка тура на …

(Видео) Адам Атлета во Занзибар ја побара за жена Кристина, фитнес-парот отвори шампањ на зајдисонце Прочитај повеќе »