На Адам Драјвер не му дозволиле да вози „ферари“ во биографскиот филм за Енцо Ферари

Адам Драјвер, ѕвездата на новиот филм „Ферари“ кој имаше светска премиера на Венецискиот фестивал, откри дека не му било дозволено да вози ниедно тркачко возило …

На Адам Драјвер не му дозволиле да вози „ферари“ во биографскиот филм за Енцо Ферари Прочитај повеќе »