(Фото) Адријано заплака кога дозна дека неговото име ќе се најде на славната патека на „Маракана“

Бразилскиот фудбалер Адријано и некогашен играч на Интер заплака кога дозна дека неговото име ќе се најде на познатата патека на стадионот „Маракана“. Покрај името …

(Фото) Адријано заплака кога дозна дека неговото име ќе се најде на славната патека на „Маракана“ Прочитај повеќе »