Јана Стојановска е во врска со српски кошаркар

Јана Стојановска, која важи за една од најубавите македонски актерки веќе неколку години е во љубовна врска со српскиот кошаркар Андрија Бојиќ. Бојиќ во моментов …

Јана Стојановска е во врска со српски кошаркар Прочитај повеќе »