Аерофлот

„Аерофлот“ ќе продолжи да го плаќа семејството на загинатиот руски стјуард

Од руската авиокомпанија „Аерофлот“ соопштиле дека ќе продолжат да го плаќаат семејството на загинатиот руски стјуард Максим Мојсеев, се додека неговиот четиригодишен брат не наполни …

„Аерофлот“ ќе продолжи да го плаќа семејството на загинатиот руски стјуард Прочитај повеќе »

(Видео) Руски стјуард го жртвувал животот за да ги спаси патниците

Еден од членовите на екипажот во авионот на авиокомпанијата „Аерофлот“, Максим Моисев, го жртвувал својот живот за да ги спаси патниците во авионнската несреќа за …

(Видео) Руски стјуард го жртвувал животот за да ги спаси патниците Прочитај повеќе »

Scroll to Top