Познати ќе им гостуваат на Весна и Игор, почнува шоуто „Агенда 21″ премиерно на ТВ 24

Вечерва стартува првата емисија од втората сезона на емисијата на Весна Петрушевска и Игор Џамбазов, „Агенда 21“. Овој пат емисијата ќе се емитува на телевизија …

Познати ќе им гостуваат на Весна и Игор, почнува шоуто „Агенда 21″ премиерно на ТВ 24 Прочитај повеќе »