(Видео) Светскиот диџеј во спотот на Агни Авшар, младата пејачка ја објави својата прва песна

Младата пејачка Агни Авшар, ја објави својата прва песна „Сознавам“. Спотот е на режисерот Дарио Јанковиќ, а го снимаа на неклку локации во Македонија. Во него …

(Видео) Светскиот диџеј во спотот на Агни Авшар, младата пејачка ја објави својата прва песна Прочитај повеќе »