(Видео) Аи-Да влезе во историјата откако стана првиот робот кој се обрати во британскиот парламент 

Робот се обрати во британскиот парламент. Станува збор за уметничка робот наречена Аи-Да која зборува на парламентарна дебата за тоа како новите технологии ќе влијаат …

(Видео) Аи-Да влезе во историјата откако стана првиот робот кој се обрати во британскиот парламент  Прочитај повеќе »