Поранешната Мис на светот и нејзината ќерка се позитивни на коронавирусот

Боливудската актерка и некогаш најубавата жена на светот, Аишвара Раи Бахчан, со ќерка си Арадија, се позитивни на коронавирусот. Двете, најверојатно, се заразиле преку нејзиниот …

Поранешната Мис на светот и нејзината ќерка се позитивни на коронавирусот Прочитај повеќе »