Преку кревет до судиска фотелја

Израелската полиција уапсила познат и моќен адвокат во рамки на истрагата за сомнителен обид да промовира две личности во судии во замена за сексуални услуги. …

Преку кревет до судиска фотелја Прочитај повеќе »