Семејството ме одржа во живот, рече Алек Болдвин по несреќата на снимањето

Актерот Алек Болдвин рече дека по несреќата на снимањето на филмот „’Рѓа“, единствено што го одржало во живот е неговото семејство. Тој им се заблагодари …

Семејството ме одржа во живот, рече Алек Болдвин по несреќата на снимањето Прочитај повеќе »