(Видео) Правејќи селфи, се изгубил во сапуница од шест метри

Едно лице настрадало во обид да направи селфи покрај еден загаден поток во Мексико. За кратко време се создала голема сапуница, која го покрила него …

(Видео) Правејќи селфи, се изгубил во сапуница од шест метри Прочитај повеќе »