(Видео) Правејќи селфи, се изгубил во сапуница од шест метри

By

Едно лице настрадало во обид да направи селфи покрај еден загаден поток во Мексико. За кратко време се создала голема сапуница, која го покрила него и неговиот автомобил. Бил пронајден дури по пет дена.

Противпожарните служби морале да користат голем вентилтаор за да ја отстранат сапуницата. Им требало речиси цел ден за да го најдат неговиот автомобил. Телото на настраданиот било најдено во петокот.

Мексиканските власти наведуваат дека вишокот на детерѓенти од куќите, кои се излива во потокот кој влегува во резервоарот Валсекиљо населба во Мексико во сојузната држава Пуебла во општината Акатено, ја предизвикал големата сапуница.

Властите во централната мексиканска држава Пуебла, трагале пет дена по мажт кој упаднал во планицата од сапуница, висока шест метри.

Ќе ви се допадне