(Видео) Воз удри во тинејџер додека снима видео за „Инстаграм“

Воз удри во тинејџер од Индија додека снима видео за „Инстаграм“. 17 годишниот Акшај Рај по ударот падна на земја, но за среќа мина со полесни …

(Видео) Воз удри во тинејџер додека снима видео за „Инстаграм“ Прочитај повеќе »