Даниел Крег и Рејчел Вајс се запознале на студии, а се вљубиле 15 години подоцна: Најтаинствениот пар во Холивуд

Актерите Даниел Крег и Рејчел Вајс важат за еден од најтаинствените парови во Холивуд. Се запознале во студентските денови, долго време пред да се заљубат …

Даниел Крег и Рејчел Вајс се запознале на студии, а се вљубиле 15 години подоцна: Најтаинствениот пар во Холивуд Прочитај повеќе »