Активист прекина премиера на опера во театар во Париз

Еколошки активисти прекина премиера на опера во театар во Париз. Активистот од колективот „Последна обнова“ ја прекина премиерата на операта „Волшебната флејта“. Млад човек во …

Активист прекина премиера на опера во театар во Париз Прочитај повеќе »