(Видео) Активист проба да си ја залепи главата на сликата „Девојката со бисерна обетка“

Активист за климатски промени проба да си ја залепи главата за познатата слика „Девојката со бисерна обетка“ во музејот во Хаг, но ремек-делото не е …

(Видео) Активист проба да си ја залепи главата на сликата „Девојката со бисерна обетка“ Прочитај повеќе »