Британец сам си вшприцува филери откога салоните за убавина го одбиле

Алан Џексон (27) е готвач од Велика Британија, кој од својата 20-та година вбризгува филери во устата. Тој проценува дека само во нив има околу …

Британец сам си вшприцува филери откога салоните за убавина го одбиле Прочитај повеќе »