Почина британскиот актер Алберт Фини

По кратко боледување денес на 83 годишна возраст, почина британскиот актер Алберт Фини. Тажната вест ја соопштиле членовите на неговото семејство. Фини се има прославено …

Почина британскиот актер Алберт Фини Прочитај повеќе »